Μενού
dolofonia karaibaz
Δολοφονία Καραϊβάζ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ως μάρτυρες ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση κατέθεσαν σήμερα, Δευτέρα (8/5) δύο στενοί φίλοι του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, οι κ.κ. Γιώργος Καλλιακμάνης και Γιώργος Τσούκαλης, οι οποίοι και κλήθηκαν για να παρέχουν περισσότερα στοιχεία στην ανακριτική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Ήρθα να καταθέσω μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκα από τον κ. ανακριτή και κατέθεσα. Θα πρέπει όλοι μας να συνεισφέρουμε στη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης γιατί ήταν, εκτός από ένας εξαίρετος δημοσιογράφος, και ένας εξαίρετος φίλος με τον οποίο είχαμε μία αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης και ευελπιστούμε ότι θα δικαιωθεί, γιατί ο Γιώργος δεν γυρίζει πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή ο ιδιωτικής ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

«Είχα καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών, τώρα είναι μία λογική εξέλιξη να καταθέσω στον ανακριτή. Μακάρι να ήμουν ένας ουσιώδης μάρτυρας, μακάρι ο Γιώργος να είχε πει κάποια πράγματα που ήξερα, αλλά δεν το έκανε. Αν ήξερα πράγματα θα βοηθούσε την έρευνα να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να φτάσουμε όχι μόνο σε αυτούς που τράβηξαν τη σκανδάλη, αλλά και σε αυτούς που έδωσαν την εντολή. Πιστεύω ότι άλλα στοιχεία της δικογραφίας θα βοηθήσουν την Αστυνομία και τις ανακριτικές Αρχές να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό», σημείωσε με τη σειρά του ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA