Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (11/5) σε περιοχή της Αχαΐας, όταν ένας άνδρας επικοινώνησε με την Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του.
Όπως ήταν φυσικό άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με προσανατολισμό των αστυνομικών σε σημεία όπου σύμφωνα με το σύζυγο θα μπορούσε να έχει πάει η γυναίκα του.
Σύμφωνα όμως με το tempo24.news, ύστερα από τρεις και πλέον ώρες ερευνών οι αναζητήσεις σταμάτησαν αφού όπως πληροφορήθηκαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. η 48χρονη εντοπίστηκε μέσα σε μία ντουλάπα του σπιτιού!
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί βρέθηκε εκεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την κινητοποίηση των οικείων της και του συζύγου της. Πάντως για την υπόθεση δεν σχηματίστηκε δικογραφία από τις Αρχές, αφού εκτιμήθηκε πως πρόκειται για ένα οικογενειακό θέμα.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.