Μενού
mikonos-mykonos
Μύκονος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την αναστολή της λειτουργίας ενός εκ των πιο γνωστών μπαρ της Μυκόνου  ζήτησε, με σχετικό του έγγραφο, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για το NAMMOS το οποίο ήταν πασίγνωστο σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς διοργάνωνε τεράστια πάρτι που έδιναν το παρών τεράστια ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής, αλλά και διοργάνωνε συναυλίες.

Η απόφαση ελήφθη, αφού στις 4 Απριλίου οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος του συναρμόδιου υπουργείου πήγαν στην Ψαρρού, όπου και πραγματοποίησαν επιτόπιο έλεγχο στην επιχείρηση. Εκεί διαπίστωσαν, σύμφωνα με την έκθεσή τους, ότι υπήρχαν πάνω από 500 τ.μ. αυθαίρετα κτίσματα.

Δόθηκε εντολή κατεδάφισης

Στις 19 Απριλίου, μάλιστα, με βάση την έκθεση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, εκδόθηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης, με την πασίγνωστη επιχείρηση να καταφεύγει κατά του εν λόγω πρωτοκόλλου.

Όπως αναφέρεται, δεν θα ανασταλεί μόνο η λειτουργία του NAMMOS, αλλά και ενός εστιατορίου και ενός άλλου μπαρ που βρίσκονται δίπλα από το γνωστό κέντρο διασκέδασης, που έχει υποδεχθεί τεράστια ονόματα. Τα εν λόγω καταστήματα ανήκουν στην ίδια επιχείρηση, ενώ η συνέχεια αναμένεται να κριθεί στα δικαστήρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.