Μενού
EKAB - Brady
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Άλλο ένα περιστατικό άγριας βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Δυτική Αττική, όπου και ένας 14χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις συνομηλίκους του, που τον ξυλοκόπησαν στο σημείο, μάλιστα, να μεταφερθεί στο Παίδων.

Σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις συνομήλικοι του 14χρονου τού είχαν στήσει καρτέρι σε ένα δρόμο κοντά στο σχολείο του στην ευρύτερη περιοχή. Στην αρχή ο ένας τον καθυστερούσε μέχρι να έρθουν οι άλλοι. Τότε άρχισαν να τον χτυπούν αδιαφορώντας για τις κραυγές του 14χρονου που τους ζητούσε να σταματήσουν.

epithesi se aniliko
Επίθεση σε ανήλικο | Star

Συγκλονίζει η μητέρα του

Το θύμα και η μητέρα του περιέγραψαν τις στιγμές τρόμου που έζησαν. Συγκλονίζει δε, η μητέρα του 14χρονου, η οποία εξομολογήθηκε ότι την ώρα που χτυπούσαν το παιδί της, άκουγε τα πάντα από το κινητό της τηλέφωνο.

«Ήταν τρομακτικό. Το βίωσα και εγώ μαζί με το παιδί. Είχα το παιδί να το χτυπάνε και εγώ οδηγούσα προς εκείνο με το αυτοκίνητο. Ακόμη και τώρα που σας το λέω, τρέμω» εξομολογήθηκε η μητέρα του 14χρονου, προσθέτοντας πως «ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Άκουγα το παιδί που φώναζε. Βογκούσε από τους πόνους και εγώ ούρλιαζα από το τηλέφωνο “μην το χτυπάτε, φύγετε”».

«Του φωνάζανε “κλείσε το τηλέφωνο” και το παιδί μου φώναζε «μη», «όχι» και το άκουγα να ουρλιάζει» συνέχισε η μητέρα.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται χτυπημένος στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Όπως είπε ο ίδιος βίωνε bullying τους τελευταίους μήνες. «Μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου. Φοβόμουν, δεν πήγαινα σχολείο και έμενα από απουσίες».