Μενού
mpampis-anagnostopoylos
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου θα συνεχιστεί η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου,  ο οποίος δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά. Τη διακοπή ζήτησε η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου λόγω κωλύματος και των δύο βασικών δικηγόρων του.

Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος όπως είχε δηλώσει σε προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, την περίοδο αυτή διαβάζει για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο να πετύχει στη Νομική.

Το αίτημα για τη διακοπή προκάλεσε την αντίδραση τόσο του δικαστηρίου όσο και του δικηγόρου των γονέων της Καρολάιν, Θανάση Χαρμάνη: «Μεταξύ συναδέλφων υπάρχει δεοντολογία. Κι εμείς έχουμε άλλα δικαστήρια. Ξεκινήσαμε 20/2 και φτάσαμε σήμερα να μην δικάσουμε και πάλι. Θα έχουμε παύση λόγω εκλογών. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά.

Πέντε φορές έχω έρθει από τον Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο», σημείωσε ο κ. Χαρμάνης.

Σε δήλωσή του δε έξω από το Εφετείο είπε πως ο κατηγορούμενος «αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική» και ότι θα πρέπει να πάει «στην δραματική σχολή που έχει ταλέντο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.