Μενού
ohia
Οχιά | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη περιστατικό με φίδι σημειώθηκε μετά και το περιστατικό που καταγράφηκε σε γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης, όπου και μία ερπετολόγος νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μετά από δάγκωμα οχιάς.

Το νέο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε χώρα στον Βόλο, όπου και μία 55χρονη γυναίκα τσιμπήθηκε από οχιά την ώρα που έκανε εργασίες στην αυλή του σπιτιού της.

Από το τσίμπημα της οχιάς, η γυναίκα αισθάνθηκε πόνο και αδιαθεσία. Ο άνδρας της αντιλήφθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί και άμεσα κάλεσε το ασθενοφόρο, το οποίο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης.

«Κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση της ερπετολόγου»

Σε ό,τι αφορά τη 43χρονη εθελόντρια ερπετολόγο, που τσιμπίθηκε από το φίδι που επιχειρούσε να εγκλωβίσει και να απομακρύνει από σχολείο της Θεσσαλονίκης, η κατάσταση της υγείας της εκτιμάται πως είναι κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη.

Η 43χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης για τέταρτο 24ωρο. Η γρήγορη μεταφορά της 43χρονης στο νοσοκομείο, βοήθησε τους γιατρούς να καταφέρουν την αναστροφή του αναφυλακτικού σοκ που πυροδότησε το δηλητηριώδες δάγκωμα του ερπετού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.