Μενού
gunaika
Η 27χρονη καταγγέλλουσα | @ALPHA
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 27χρονης όπου αναφέρει πως δέχεται απειλές για τη ζωή της από τον πρώην σύζυγο της, ο οποίος μαχαίρωσε τον νυν σύντροφο της.

Ο 31χρονος αναζητείται από την Αστυνομία για την επίθεση στον νυν σύντροφό της 27χρονης αλλά και έναν θαμώνα μπαρ. «Τρέχοντας μέσα στο μαγαζί κάρφωσε το μαχαίρι στον αγκώνα του φίλου μου. Μετά ο αδερφός του φίλου μου έτρεξε να τους χωρίσει και τον κάρφωσε τρεις φορές και είχε μαχαιριές στο στήθος, την κοιλιά και στην πλάτη» είπε στον ALPHA η 27χρονη μητέρα δύο παιδιών

Ο δράστης «τηλεφώνησε στον αδερφό του και του έφερε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε». Σύμφωνα με την νεαρή, η επίθεση με μαχαίρι ήταν η κορυφή του παγόβουνου. «Πραγματικά δεν ξέρω τι να θυμηθώ. Μου είχε επιτεθεί με το μαχαίρι, έκλαιγα, ούρλιαζα, δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω», ανέφερε. 

«Έχει έρθει με τσεκούρι»

Το ζευγάρι έχει χωρίσει δύο χρόνια και η 27χρονη έχει την επιμέλεια των δύο παιδιών. «Προσπαθώ να σταθώ σαν μάνα και πατέρας δίπλα στα παιδιά μου και δεν είναι εφικτό γιατί ζω έναν εφιάλτη. Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, φεύγω από τις δουλειές γιατί με παρακολουθεί. Όπου και να νοικιάσω σπίτι με παρακολουθεί και κρατά μαχαίρι, έχει έρθει και με τσεκούρι. Δεν ξέρω αν αύριο θα ξυπνήσω δίπλα στα παιδιά μου, αν θα είμαι ζωντανή», είπε. 

Έχει απειλήσει την 27χρονη πως «αν δει ανδρική φιγούρα δίπλα στα παιδιά θα μπω εγώ στο χώμα και εκείνος στη φυλακή. Μου έχει πει πως αν δεν είναι αυτός δίπλα μου δεν θα είναι κανένας άλλος». 

«Τον μαχαίρωσε κάτω από την καρδιά»

Ο νυν σύντροφος της 27χρονης είναι ελαφρά τραυματισμένος και ο αδερφός του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι του. «Είχε ένα τραύμα κάτω από την καρδιά που ήταν τόσο βαθύ που η αιμορραγία δεν σταματούσε. Ήταν για αρκετή ώρα ανοιχτός στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να τον ράψουν. Θα τον είχε σκοτώσει», είπε η 27χρονη. 

«Αυτή τη στιγμή πίνει καφέ»

«Πήγαμε στην Αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και μας είπαν πως θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη αν πιαστεί εντός 48ωρου. Αυτή τη στιγμή είναι 200 μέτρα από το σπίτι μου σε καφέ της περιοχής και πίνει καφέ. Πέρασε ο πατέρας μου και τον είδε», ισχυρίστηκε. 

«Είναι όλα ψευδή»

Η δικηγόρος του 31χρονου Έφη Τσιτούνη υποστηρίζει πως «ο γάμος των εμπλεκομένων δεν ευδοκίμησε και θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Όσα έκαναν είναι ψευδή, δεν μπορεί να κυκλοφορεί ένας άνθρωπος με μαχαίρια και τσεκούρια. Η μητέρα θα έπρεπε να προστατεύσει τα παιδιά της όχι να τον παίρνει τηλέφωνα. Η συγκεκριμένη κυρία από την τελευταία της δουλειά απολύθηκε, δεν έφυγε διωκόμενη, επειδή είχε τα παιδιά στην καφετέρια και δεν ήταν κατάλληλος χώρος για να είναι εκεί». 

«Θα πω ότι η συγκεκριμένη μητέρα έχει βοήθεια του τέως συζύγου που είναι σε διάσταση και των δικών της γονιών», υποστήριξε και παραδέχτηκε πως ο πελάτης της καταδικάστηκε 8 μήνες για ενδοοικογενειακή βία «αλλά η μητέρα ήθελε να αποσύρει την καταγγελία». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.