Μποξέρ αναζητά η Αστυνομία για την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού 36χρονου στην Ελευσίνα, σύμφωνα με τον ALPHA. Ο Θάνος νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά την επίθεση που δέχτηκε επειδή είπε στον οδηγό πως πήγαινε αντίθετα στο δρόμο.
Μάλιστα, ο πατέρας του μποξέρ παραδέχτηκε πως ο γιος του επιτέθηκε στον 36χρονο και πως μπήκε ανάποδα στο δρόμο για να του πάρει φάρμακα!
Ο πατέρας του μποξέρ είπε πως ο 36χρονος επιτέθηκε πρώτος και πως ήταν λάθος του που άφησε το θύμα αναίσθητο στον δρόμο. «Εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά. Ο γιος μου πήγε να πάρει φάρμακα και έγινε αυτό που έγινε. Υπάρχουν κάμερες και έχει δείξει μόνο αυτό που χτυπάει ο δικός μου. Γιατί δεν τα δείχνει; Εγώ θέλω το δίκαιο. Αν ο γιος μου φταίει να τιμωρηθεί.
«Ο γιος μου μπήκε παράνομα στο δρόμο έχει έργα. Αυτός δεν είναι Τροχαία, ποιος είναι αυτός; Ο 36χρονος τον χτύπησε πρώτος, το ξέρουν όλοι. Μετά και ο γιος μου του έριξε μία. Ο Θάνος χτύπησε πρώτα το αμάξι και βγήκε ο γιος μου και του λέει "τι θέλεις ρε". Μία έριξε και έπεσε κάτω. Δεν μπορώ να πω ψέματα» είπε ο πατέρας στον ALPHA.
Ο μποξέρ θα πάει στην Αστυνομία μαζί με τον δικηγόρο του, είπε ο πατέρας του.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.