Μενού
boxer
Μποξέρ | @ALPHA
  • Α-
  • Α+

Μποξέρ αναζητά η Αστυνομία για την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού 36χρονου στην Ελευσίνα, σύμφωνα με τον ALPHA. Ο Θάνος νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά την επίθεση που δέχτηκε επειδή είπε στον οδηγό πως πήγαινε αντίθετα στο δρόμο.

Μάλιστα, ο πατέρας του μποξέρ παραδέχτηκε πως ο γιος του επιτέθηκε στον 36χρονο και πως μπήκε ανάποδα στο δρόμο για να του πάρει φάρμακα! 

Ο πατέρας του μποξέρ είπε πως ο 36χρονος επιτέθηκε πρώτος και πως ήταν λάθος του που άφησε το θύμα αναίσθητο στον δρόμο. «Εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά. Ο γιος μου πήγε να πάρει φάρμακα και έγινε αυτό που έγινε. Υπάρχουν κάμερες και έχει δείξει μόνο αυτό που χτυπάει ο δικός μου. Γιατί δεν τα δείχνει; Εγώ θέλω το δίκαιο. Αν ο γιος μου φταίει να τιμωρηθεί. 

«Ο γιος μου μπήκε παράνομα στο δρόμο έχει έργα. Αυτός δεν είναι Τροχαία, ποιος είναι αυτός; Ο 36χρονος τον χτύπησε πρώτος, το ξέρουν όλοι. Μετά και ο γιος μου του έριξε μία. Ο Θάνος χτύπησε πρώτα το αμάξι και βγήκε ο γιος μου και του λέει "τι θέλεις ρε". Μία έριξε και έπεσε κάτω. Δεν μπορώ να πω ψέματα» είπε ο πατέρας στον ALPHA. 

Ο μποξέρ θα πάει στην Αστυνομία μαζί με τον δικηγόρο του, είπε ο πατέρας του.  

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.