Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Τετάρτης (31/5) από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου και κρατούνταν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Η έκτακτη μεταγωγή του σχετίζεται με τη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν η οποία συνεχίζεται αύριο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του Star να δώσει το παρών.
Δεν θα δώσει Πανελλήνιες
Η παρουσία του στην Αθήνα αύριο σημαίνει ότι ακυρώνονται για εκείνον οι πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς είναι αδύνατο να βρίσκεται πάλι πίσω στη φυλακή το πρωί της Παρασκευής, όπου θα έδινε το πρώτο μάθημα στο εξεταστικό κέντρο που ετοιμαζόταν ήδη εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.
Ήδη έχει γίνει μεγάλος ντόρος για την απόφασή του αυτή να δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις. Διέρρευσε, μάλιστα, ότι επιθυμία του ήταν να πετύχει στη Νομική.
Στην πραγματικότητα είχε επιλέξει τη θεωρητική κατεύθυνση, χωρίς να έχει αποφασίσει ποια σχολή θα επιλέξει στο τέλος. Πανελλήνιες, πάντως, δε θα δώσει φέτος και μαλλον θα επιχειρήσει πάλι την επόμενη χρονιά.
Αύριο θα ακούσει να καταθέτει και πάλι η γειτόνισσά του που ισχυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην πρώτη ημέρα της κατάθεσή της ότι ήταν χειριστικός απέναντι στην Καρολάιν.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.