Ένας 15χρονος και ένας 18χρονος συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (31/5), στην περιοχή της Ηλιούπολης, με την κατηγορία της ληστείας σε βάρος 13χρονου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι, στις 21:45, στη συμβολή της λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου με την οδό 25ης Μαρτίου, ακινητοποίησαν, με την απειλή μαχαιριού, τον ανήλικο και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο φερόμενους ως δράστες.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.