Ένας 15χρονος και ένας 18χρονος συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (31/5), στην περιοχή της Ηλιούπολης, με την κατηγορία της ληστείας σε βάρος 13χρονου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι, στις 21:45, στη συμβολή της λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου με την οδό 25ης Μαρτίου, ακινητοποίησαν, με την απειλή μαχαιριού, τον ανήλικο και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο φερόμενους ως δράστες.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.