O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε τελικά Πανελλήνιες θέλοντας να περάσει στη Νομική και σήμερα (2/6) εξετάστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Λογοτεχνίας. Ο δολοφόνος της Καρολάιν μαζί με τους άλλους υποψήφιους κλήθηκε να γράψει για τη βία κατά των γυναικών.
Το Twitter σχολίασε την απόφαση του Αναγνωστόπουλου να δώσει εξετάσεις, αλλά και το γεγονός πως θα έπρεπε να αναπτύξει τις σκέψεις του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.
«Αν δεν παρέδωσε λευκή κόλλα από ντροπή, πρέπει να πρόκειται για κάτι άλλο, σίγουρα όχι άνθρωπος», «θα ήθελα να ήξερα τι γραπτό παρέδωσες» ανέφεραν μερικά από τα tweets.
Οι αναρτήσεις στο Τwitter για τον Αναγνωστόπουλο και τις Πανελλήνιες
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.