Μενού
fotia-alimos
Φωτιά | @OPEN
  • Α-
  • Α+

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/6) στον Άλιμο και πιο συγκεκριμένα σε κατάστημα με έπιπλα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας να είναι άμεση.

Τα διαμερίσματα γύρω από την έκθεση επίπλου εκκενώθηκαν, ενώ οι γείτονες από τις διπλανές πολυκατοικίες βγήκαν στα μπαλκόνια τους. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ το κατάστημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Ένοικοι των σπιτιών της περιοχής ανέφεραν στο MEGA πως στις 4:20 άκουσαν έναν δυνατό ήχο, έσπασε η τζαμαρία και στην συνέχεια έναν δυνατό κρότο. Μέχρι να βγουν στα μπαλκόνια τους και να δουν τι συμβαίνει, είδαν την φωτιά στο κατάστημα.

Παράλληλα, σε βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζεται μία μηχανή η οποία, καθώς περνά από το σημείο, ο ένας εκ των επιβαινόντων να αφήνει κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα, και να φεύγει αφού τον περίμενε ο οδηγός πάνω στη μηχανή.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.