Μενού
family beach
Instagram
  • Α-
  • Α+

Οι παραλίες της Αττικής είναι πολύ περισσότερες από αυτό που νομίζεις, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις και πού δεν θα ήθελες να καταλήξεις. Η πίστα δυσκολίας μεγαλώνει όταν έχεις παιδιά και θέλεις να περάσεις την Κυριακή σου σε μία παραλία, που να μην έχει φτιαχτεί μόνο για ζευγάρια ή μοναχικούς τύπους.

Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, σου βρήκαμε μερικές παραλίες της Αττικής που δεν απαγορεύεται το μπάνιο και είναι ό,τι πρέπει (και) για μικρές ηλικίες.

Σχινιάς

Ε νομίζω ότι αποτελεί κλασική αξία και όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για την πιο οικογενειακή παραλία της Αττικής. Όλοι έχουμε πάει στον Σχινιά με τους γονείς μου, γιατί είναι μεγάλη σε έκταση, έχει θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες, ταβέρνες και όλα όσα χρειάζεσαι όταν έχεις μαζί παιδιά.

Θυμάρι

Δημοφιλής προτίμηση των Αθηναίων για μονοήμερες εκδρομές. Λίγο μετά την Παλαιά Φώκαια, με πεντακάθαρα νερά και beach bar σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι.

Ψάθα

Άλλη μία αγαπημένη παραλία που είναι μεγάλη σε έκταση, έχει πολύ ωραία νερά και κόσμο, αλλά όχι τόσο ώστε να συνωστίζεσαι. Εξαιρετική επιλογή για οικογένειες.

Χάρακας

Γνωστός και ως ΚΑΠΕ, μία παραλία στη λεωφόρο Σουνίου, σχετικά μικρή σε μέγεθος αλλά με αρκετές επιλογές για να πιεις τον καφέ σου ή να φας κάπου κοντά μετά το μπάνιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA