Μενού
odigos-taxi
Οδηγός ταξί | @dinight11
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με οδηγό ταξί που δάκρυζε και εμφανώς εκνευρισμένος μιλούσε για μία τυφλή κοπέλα με σκύλο οδηγό που οι συνάδελφοί του δεν δέχονταν να την μεταφέρουν. 

«Η πελάτισσα που πήρα τώρα, με έκανε να δακρύσω, μου έδωσε δύναμη αλλά παράλληλα έχω ξενερώσει με όλους εσάς και πόσο ξεφτίλες είστε. Γιατί να πάτε να ψυρίσετε τον τουρίστα και χαίρεστε, "του πήρα 20 ευρώ παραπάνω"», λέει ο οδηγός ταξί στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok

«Όταν η κοπελίτσα γράφει στην εφαρμογή "είμαι τυφλή και έχω σκύλο που είναι ο οδηγός μου" και περιμένει μια ώρα αναμονή και δεν πάει κανένας. Με το που το βλέπω πάω κατευθείαν και μου λέει, "σ' ευχαριστώ πάρα πολύ" και δεν θα πω περισσότερα. Είστε ξεφτίλες. Αυτοί είμαστε. Δεν λέω τίποτα άλλο», συμπληρώνει. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.