Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/6) σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για διαμέρισμα 3ου ορόφου είναι σε κτίριο στην οδό Μάρνη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:20 σε διαμέρισμα 3ου ορόφου και οι δυνάμεις του Π.Σ. απομάκρυναν μέσω του κλιμακοστασίου μια γυναίκα που βρισκόταν εντός του διαμερίσματος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένα άτομα. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
- Ό αμήχανος διάλογος Νόαμ Τσόμσκι και Τζεφ Επστάιν για τα ελληνικά μνημόνια
- «Εμείς τα λάθη μας τα πληρώνουμε»: Τι απαντά ο Ρουβίκωνας για την επίθεση σε λάθος γραφεία
- Νέα Πέραμος: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Ο επιχειρηματίας με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση ο 27χρονος
- «Το τσάμπα πέθανε»: Σάλος με τις δηλώσεις της Αλεξοπούλου από τη ΝΔ για το κόστος στέγασης εκπαιδευτικών
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.