Τελευταία μέρα των Πανελληνίων εξετάσεων για τους περισσότερους μαθητές αφού τελειώνουν τα μαθήματα προσανατολισμού. Οι υποψήφιοι που είχαν επιλέξει την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται στην Ιστορία.
Δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν στην Ιστορία
Στη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) εξετάζονται οι υπόλοιποι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ενώ στη συνέχεια, θα κληθούν να εξεταστούν -όσοι και όσες έχουν δηλώσει- στα ειδικά μαθήματα.
Από το Σάββατο 17 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων -με τα Αγγλικά- και θα διαρκέσουν έως τις 29 Ιουνίου.
Τι πρέπει να έχετε μαζί σας
Για να μπορέσει κάποιος να εξεταστεί χρειάζεται να έχει μαζί του κάποια έγγραφα ώστε να πιστοποιείται η ταυτότητα του υποψηφίου ενώ καλό θα ήταν να έχει κι ό,τι είναι απαραίτητο για τον ίδιο.
Ειδικότερα κάποιος χρειάζεται να έχει:
- Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο
- Δελτίο εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων (καρτελάκι)
- Στυλό, μολύβι, γόμα και ξύστρα
- Γεωμετρικά όργανα, όπου χρειάζονται
- Ένα μπουκαλάκι με νερό
Το Reader σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.