Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε 42χρονη το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν τις 22:00, στο Μενίδι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα, περπατούσε στην οδό Αρχαίου Θεάτρου, όταν φέρεται να την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας και άρχισε να την γρονθοκοπεί.
Στη συνέχεια της άρπαξε την τσάντα που είχε μαζί της, στην οποία είχε κάποια χρήματα, το κινητό της τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα. Ο δράστης αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα που έφερε τραύματα στο πρόσωπο διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις πρώτες βοήθειες.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.