Φωτιά τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σε υπόγειο χώρο στάθμευσης επί της οδού Ευριπίδου στον Πειραιά. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 15 πυροσβέστες και πέντε οχήματα.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο Reader, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ΙΧ στο πρώτο υπόγειο του πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται κάτω από πολυκατοικία.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Η Πρωτομαγιά του αίματος - Ο Αναγκαστικός Νόμος 509 και η δολοφονία του Χρήστου Λαδά
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.