Μενού
βοτσαλα
Instagram
  • Α-
  • Α+

Οι λουόμενοι μοιράζονται συνήθως σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που λατρεύουν την άμμο και σε εκείνους που προτιμούν μόνο παραλίες με βότσαλο. Γούστα είναι αυτά και ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε; 

Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση της επόμενης κοντινής παραλίας, αλλά βασική προϋπόθεση είναι τα βότσαλα, σου έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για να ευχαριστηθείς το μπάνιο σου και να μην γεμίσεις με άμμο σε σημεία που κανείς δεν θέλει να γεμίζει με άμμο.

Ψάθα

Αγαπάμε την παραλία που αποτελεί διαχρονική αξία και επιλέγουν αρκετοί, επειδή είναι μεγάλη σε έκταση, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και έχει βοτσαλάκια.

ΚΑΠΕ

Από τις πιο γραφικές παραλίες της Αττικής στο Σούνιο, είναι το ΚΑΠΕ, στο οποίο θα βρεθείς κατεβαίνοντας μερικά σκαλάκια. Παλιά διέθετε και beach bar, που πλέον δεν υπάρχει, αλλά έχει βότσαλα και σε μεταφέρει σε νησί, έστω και νοερά.

Σέσι

σεσι
Instagram

Πάμε προς την άλλη πλευρά και τον Μαραθώνα, εκεί που υπάρχει μία ήσυχη παραλία, με ωραία νερά, σκιά και ψαροταβέρνα για να περάσεις εκεί όλη τη μέρα.

Πόρτο Γερμενό

Εκεί θα βρεις πολλές παραλίες, αλλά αυτή που ξεχωρίζει είναι με τα βότσαλα και τα διάφανα νερά. Δεν είναι ιδανική για παιδιά γιατί βαθαίνει απότομα, αλλά εσύ θα τη λατρέψεις, ειδικά αν σου αρέσει η ησυχία.

Αγκώνα

αγκώνα
Instagram

Παραμένουμε Αττική, αλλά θα κάνουμε λίγο μεγαλύτερη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στον Κάλαμο. Οργανωμένη παραλία, με βότσαλα, εξαιρετικά νερά, καφετέριες από πίσω και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για μονοήμερη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA