Μενού
eva-kaili
Εύα Καϊλή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Κλιμάκιο της Εισαγγελίας του Βελγίου με επικεφαλής τον Ραφαέλ Μαλανίνι πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή και της αδερφής της, σύμφωνα με τον δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Όπως αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος της Εύας Καϊλή, φέρεται να κατασχέθηκε από το σπίτι της στο Ψυχικό ένα κολιέ της κόρης της, ενώ η αδερφή της και ο σύζυγός της έθεσε στη διάθεση των αρχών τα κινητά τους τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου: «Την Τριτη 27/6/23 διενεργήθηκαν νομότυπες κατ οίκον έρευνες στην οικία της κ Εύας Καϊλή και της αδελφής της από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής  Εισαγγελίας Βελγίου με επικεφαλής τον κύριο Ραφαέλ Μαλανίνι.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο, το μονό αξίας αντικείμενο, που βρέθηκε και κατασχέθηκε ήταν ένα μωρουδίστικο κολιέ της κορούλας της, που είχαν δωρήσει κατά τη γέννηση της οι μέλλοντες νονοί!

Κατά τα λοιπά η αδερφή της κυρίας Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκείμενου να  διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του ανακριτή της υποθέσεως συμμετείχε σε εταιρεία με τον γιο βασικής εμπλεκόμενης, Βελγιδας ευρωβουλευτού, δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου νέφη καχυποψίας για την αμεροληψία της ανάκρισης. Θέλω να πιστεύω ότι συμπτωματικά συνέπεσε χρονικά η  παρούσα έρευνα στην Αθήνα με τις αποκαλύψεις στο Βέλγιο! 

Τέλος δημόσια απορώ εφτά μήνες έρευνας ,που διεξάγεται στο Βέλγιο κατά της κυρίας Καϊλή, δεν απέφερε κανένα κ αποδεικτικό καρπό, ώστε να γίνεται έλεγχος, προδήλως αλυσιτελής, στην Αθήνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA