Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2023 σήμερα Πέμπτη (29/6), αλλά η βαθμολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά δεν δημοσιοποιήθηκε και η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε τον λόγο.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έβαλε απαγορευτικό μέσω ειδικής αίτησης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Φωκίδα, προκειμένου να μη μιλήσει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης στα Μέσα Ενημέρωσης και αποκαλύψει τι βαθμό πήρε στα δύο μαθήματα που έδωσε στις Πανελλήνιες 2023.
«Νομίζω δεν ήθελε για να μη σχολιαστεί ο βαθμός στην έκθεση γιατί είναι γνωστό το θέμα που μπήκε, είχε να κάνει με τη βία. Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν…», είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη.
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.