Προφυλακίστηκαν ο 69χρονος δράστης ο οποίος δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, ενώ το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει και η σύζυγος του ηλικιωμένου.
Υπενθυμίζεται ότι ο 69χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, πατέρα τριών παιδιών, στην, μπροστά στο εγγόνι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο πεθερός είχε την εμμονή ότι ο γαμπρός του, γιατρός στο επάγγελμα, κακοποιούσε την κόρη του, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.
Αγία Βαρβάρα: «Υπήρχαν οικογενειακά θέματα» - Αποκαλύψεις για τη δολοφονία
Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ τόνισε στο Mega: «Η δίωξη που του ασκήθηκε είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δίωξη ασκήθηκε και στη σύζυγο, που φαίνεται πως τον προέτρεψε».
«Υπήρχαν οικογενειακά θέματα στη συγκεκριμένη οικογένεια», είπε επίσης η Κωνσταντία Δημογλίδου.
- Ένας «στρατός» από χταπόδια: Γιατί η Ιταλία απελευθέρωσε 130.000 στη Μεσόγειο
- Τουρισμός για όλους 2026: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της α' φάσης - Voucher έως 600€
- Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο παγετώνας καταρρέει στο Νεπάλ: Στους 579 οι νεκροί
- Μητσοτάκης: «Κατώτατος μισθός πάνω από 950 ευρώ πριν τις εκλογές - Η ΝΔ εγγυάται σταθερότητα και προκοπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.