Μενού
peripoliko astinomia
Περιπολικό της αστυνομίας | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Μία φράση φαίνεται πως στάθηκε η αφορμή για να «οπλίσει» το χέρι του 69χρονου που πυροβόλησε θανάσιμα τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα όσα άκουσε, μιλώντας στο MEGA: «Η κόρη χαιρέτισε τους παππούδες και ο πατέρας γύρισε και της είπε "μη μιλάς σε πεθαμένους". Ο δράστης του είπε με ειρωνεία, "μη μιλάς σε πεθαμένους; Τώρα θα δεις". Φεύγοντας ο γιατρός με την κόρη για να πάνΕ εκεί που ήταν μπήκε μέσα και πήρε την καραμπίνα».

Από τη μεριά του ο γαμπρός του θύματος είπε: «τον περίμενε, γύριζε με το μεγάλο παιδί, το κορίτσι από ένα πάρτι εφηβικό. Είναι τρομερό, πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια», είπε

Ο δράστης αφού πυροβόλησε το θύμα του τρεις φορές, με την καραμπίνα στο χέρι και φωνάζοντας «είμαι παλικάρι πάω να παραδοθώ»,  κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα με τον μάρτυρα να λέει:

«Είδα τον δράστη να κρατάει την καραμπίνα και δίπλα του ήταν ο γιος του που του φώναζε, τι έκανες γ@@ σου τον σκότωσες», προσθέτει.

Η κατάθεση που «καίει» την σύζυγο

Το μεσημέρι της Κυριακής (25/02), συνελήφθη και η σύζυγος του δράστη. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια κατάθεση που την «καίει».

Σύμφωνα μ’ αυτή την κατάθεση, λέει ότι όταν η γυναίκα είδε τον γαμπρό με την ανήλικη εγγονή του να πλησιάζει, φώναζε από το θυροτηλέφωνο «ρίξτου, ρίξτου».

«Είδα το γείτονα με την καραμπίνα στο χέρι κι από πίσω τη γυναίκα του, να έχει πάρει την κατηφόρα και να φεύγει.  Άκουσα τις φωνές οι οποίες φώναζαν τι έκανες, τι έκανες τον σκότωσες», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ούτε και εγώ ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί. Από την ασφάλεια μπορεί να βγάλουν μία άκρη γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη πραγματικά. Σίγουρα από την πλευρά του θύματος δεν πήγε κάτι στραβά, γιατί αγαπούσε την οικογένεια του και ήταν και καλόκαρδος, καλόψυχος, καλοπροαίρετος. Δεν μου είχε πει κάτι», λέει η αδελφή του θύματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA