Συνεχίζονται οι έρευνες της πυροσβεστικής για το τραγικό συμβάν με φωτιά που σημειώθηκε σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή, τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/01).
Ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πρόκειται για άνδρα ηλικίας 63 ετών.
Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, το σπίτι τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες και πιθανότατα η φωτιά οφείλεται σε ανάφλεξη σόμπας υγραερίου.
Σοκαρισμένη, μια γειτόνισσα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός είπε στον ΑΝΤ1: «Δεν ακούσαμε κάποια έκρηξη. Άνοιξα την μπαλκονόπορτα και είδα φλόγες. Ένας κύριο έμενε εκεί μόνος του».
Αγία Παρασκευή: Απανθρακωμένη σορός
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Πλάτωνος και η πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 5:30.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άνδρα βρέθηκε απανθρακωμένη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού.
Για την κατάσβεση της φωτιάς που τέθηκε υπό έλεγχο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα.
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Εισαγγελική εντολή για καταθέσεις από ψυχολόγους και διοικητές του τμήματος του ζευγαριού
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.