Μενού
Συγκέντρωση για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Λουλούδια και κεριά στο σημείο της δολοφονίας της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Το κινητό της 28χρονης, του τελευταίου θύματος έμφυλης βίας στους Αγίους Αναργύρους, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τις παραλείψεις των αστυνομικών για τη διαχείριση του περιστατικού.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης, Ελένη Μαζαράκη, μίλησε στον Alpha υπογραμμίζοντας πως «ο 39χρονος είχε τη δυνατότητα να ελέγχει και το Messenger και το Viber καθώς κι όλα τα κοινωνικά της δίκτυα».

«Γνώριζε τους κωδικούς της και πολλές φορές δεν μπορούσε να μιλήσει απευθείας με τους δικούς της, διότι γνώριζε τους διαλόγους» συμπλήρωσε η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης, η οποία δολοφονήθηκε την προηγούμενη Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Άγιοι Ανάργυροι: Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Ηγυναικοκτονία που διεπράχθη έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων έχει προκαλέσει οργή και θλίψη στην ελληνική κοινή γνώμη.

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της 1ης Απριλίου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και στοιχεία;

Σύμφωνα με το Mega, στις 19:36 το απόγευμα της Δευτέρας η 28χρονη βρέθηκε με τον 37χρονο φίλο της σε καφετέρια στη Φυλή.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, του μίλησε ανοιχτά για όλα όσα έζησε στα χέρια του κακοποιητή και μετέπειτα δολοφόνου της και η συζήτησηείχε διάρκεια πάνω από δύο ώρες.

«Μου είπε ότι χώρισε μαζί του γιατί γινόταν καταχρηστικός και κακοποιητικός. Μερικές φορές έφευγε από το σπίτι, ενώ μου είπε ότι του είχε κάνει και μήνυση την οποία όμως είχε ανακαλέσει», ανέφερε ο 37χρονος φίλος του θύματος, σύμφωνα με το Mega.

Στις 21:40 η 28χρονη μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από την καφετέρια μαζί με τον φίλο της.

Ο ίδιος προσφέρθηκε να την πάει μέχρι το σπίτι της με το αυτοκίνητό του.

Στις 22:00 ο 37χρονος πάρκαρε το όχημά του έξω από το σπίτι της και αντίκρισε τον δολοφόνο, που έκανε βόλτες στην περιοχή με τη μηχανή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA