Μενού
mpalothies
Όπλο | Pexels
  • Α-
  • Α+

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/7) σε χωριό του Ξηρομέρου στο Αγρίνιο, σε γλέντι που διοργανώθηκε για νεοσύλλεκτο φαντάρο, όταν ξεκίνησαν πυροβολισμοί στον αέρα που είχαν σαν αποτέλεσμα όμως τέσσερις τραυματίες.

Σύμφωνα με το sinidisi, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακού και φιλικού γλεντιού, όταν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους προχώρησαν σε πυροβολισμούς στον αέρα, στο πλαίσιο «πανηγυρικών» εκδηλώσεων.

Ωστόσο, το «έθιμο» είχε άσχημη κατάληξη, καθώς τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν – υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους τραυματίες φέρεται να βρίσκεται και ο νεοσύλλεκτος προς τιμήν του οποίου είχε διοργανωθεί το γλέντι!
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...