Μενού
bullying
Βία ανηλίκων | shutterstock (φωτογραφία αρχείου)
  • Α-
  • Α+

Δύο περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων σε σχολεία ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο. Μάλιστα, ένας μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης. Ειδικότερα, στο Λύκειο, δύο αδέλφια φέρονται να χτύπησαν με γροθιές σε πρόσωπο και κεφάλι, να απείλησαν και να εξύβρισαν έναν 16χρονο. Για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση από τον πατέρα του μαθητή που διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Για τα φερόμενα αδικήματα έχει σχηματιστεί δικογραφία για απειλή, πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση καθώς και σε βάρος εκπαιδευτικού του σχολείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι Αρχές ενεργούν έρευνες για να εξακριβώσουν τις ακριβείς παραμέτρους της υπόθεσης.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά περιστατικό σε Γυμνάσιο της περιοχής, όπου γονιός κατήγγειλε στην αστυνομία τον ξυλοδαρμό του παιδιού του. Και για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία με τις έρευνες να είναι επίσης σε εξέλιξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA