Άγρια περιστατικά κακοποίησης ζώων καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στον Κολωνό, στο κέντρο της Αθήνας, με τους κατοίκους της περιοχής να εντοπίζουν αποκεφαλισμένη μία γάτα.
Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες στον Κολωνό, κοντά σε στάση λεωφορείου, βρέθηκαν δύο ποδαράκια ενός μικρού ζώου να είναι κομμένα και δεμένα με παλιά καλώδια, με τους κατοίκους να είναι θορυβημένοι.
Στο Mega και στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» μίλησε κάτοικος του Κολωνού, που τόνισε: «Βρέθηκαν αυτά τα δύο πόδια μικρού ζώου δεμένα όπως τα λαγοπόδαρα, χωρίς να είναι λαγοπόδαρα. Ήταν δεμένα με ένα λευκό καλώδια, πεταμένα στη στάση και την αμέσως επόμενη ημέρα, στον λόφο της περιοχής, βρέθηκε αποκεφαλισμένη μία γάτα».
Η Εύη Μαργαρώνη, εθελόντρια στην οργάνωση «Empty the cages Athens», σημείωσε με τη σειρά της: «Έχει γίνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, περιμένουμε τα αποτελέσματα από τη νεκροψία. Δυστυχώς, δεν έχουμε κάποια πληροφορία που να μάς λέει πότε έχει γίνει το περιστατικό».
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
- Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί έκλαψε μετά το πρώτο γκολ - «Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο»
- Η Dara στο Reader: «Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς - Όταν έχεις όραμα, το μυαλό δεν μπορεί να σβήσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.