Σε ένα πολύ άγριο περιστατικό καβγά κλήθηκαν αστυνομικοί στην Πάτρα, όταν δύο άνδρες, όπως αναφέρουν σχετικά πληροφορίες του Alpha, ήρθαν στα χέρια για προσωπικές διαφορές.
Ειδικότερα, ένας 39χρονος άνδρας λογομάχησε με έναν άλλον άνδρα στο κέντρο της πόλης της Πάτρας, και όταν τα αίματα «άναψαν» τότε του απάντησε πως έχει αλυσοπρίονο.
Στο σημείο του καβγά στην Πάτρα έσπευσαν αστυνομικοί της ΕΛΑΣ, οι οποίοι μετά από σχετικές έρευνες συνέλαβαν τον 39χρονο άνδρα και διαπιστώθηκε πως έφερε, όντως, αλυσοπρίονο.
Ο 39χρονος κυκλοφορούσε στο κέντρο της πόλης με αλυσοπρίονο, ενώ με προφορική εντολή του εισαγγελέα διακομίστηκε στη Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.
- Μαρινέλλα: Το τραπέζι στο σπίτι της μετά την ταφή - «Περίμενα να τη δω να κατεβαίνει από τη σκάλα»
- Ιωάννα Τούνη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση revenge porn
- Ξέσπασμα Ντόλκα για τη δίκη: «Φλωρίδη, δεν θα με βρεις ποτέ στα κιτάπια σου, δεν σε φοβάμαι»
- Κακοκαιρία: Οι ώρες με τα κύματα καταιγίδων στην Αττική - Τι θα γίνει την Πέμπτη - LIVE χάρτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.