Μενού
Χωράφι με ελιές
Χωράφι με ελιές | Andrii_K/Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τρεις δράστες κατάφεραν να κλέψουν επτά τόνους ελιές από χωράφι στην Αχαΐα, όμως ο ελαιοπαραγωγός τους έπιασε επ'αυτοφώρω.  Ο 27χρονος Σπύρος Κατσιμπέρης, ο οποίος έπιασε τους δράστες επ'αυτοφώρω, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και δήλωσε πως η ζημιά που υπέστη είναι περίπου στα 10.000 ευρώ.

«Οι ελιές μαζεύονταν μέρα και βράδυ με προβολείς αυτοκινήτων και με φακούς. Το σημείο είναι δύσβατο και δεν υπήρχε κανείς που να μπορούσε να τους δει. Εγώ μόνος μου τους είδα, τους μίλησα και έκανα τον ανήξερο, ότι δεν ήταν δικό μου το χωράφι. Τους χαιρέτησα, τους μίλησα και με ρώτησαν αν είναι δικό μου το χωράφι».

Ο ελαιοπαραγωγός, Σπύρος Κατσιμπέρης, που του έκλεψαν 7 τόνους ελιές
Ο ελαιοπαραγωγός, Σπύρος Κατσιμπέρης, που του έκλεψαν 7 τόνους ελιές | Glomex

«Ήμουν ψύχραιμος και πήρα τηλέφωνο κατευθείαν την αστυνομία. Όταν είδαν το περιπολικό που έφτασε έφυγαν από την πίσω πλευρά. Ο ένας από τους τρεις μαρτύρησε και τους άλλους δύο».

«Αυτή τη στιγμή έχουν κατασχεθεί 652 κιλά λάδι στο ένα ελαιοτριβείο και 117 στο άλλο. Η ζημιά για το κτήμα είναι περίπου 10.000 ευρώ». «Ο ένας είναι από το χωριό Μαζαράκι και ο άλλος από την Κάτω Αχαία, ήρθαν με εντολή τρίτου» είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Κατσιμπέρης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA