Μενού
Ο Αχιλλέας Μπέος στο γήπεδο.
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Αχιλλέας Μπέος ταξίδεψε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Νότια Αφρική, όπου ο τραγουδιστής παραχώρησε συναυλία στους Έλληνες ομογενείς, ενώ και οι δύο έκαναν φιλανθρωπική περιοδεία, μαζεύοντας χρήματα και επισκέφθηκαν και σχολεία της περιοχής.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον Αχιλλέα Μπέο κατά την επιστροφή του από το ταξίδι του, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί με την κόρη του, Χριστίνα, με τον δήμαρχο Βόλου να εύχεται μεταξύ άλλων και στον Στέφανο Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

«Πήγα τέσσερις ημέρες στην Αφρική, φιλοξενούμενος, παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Όλα καλά. Τέσσερις ημέρες έλειψα. Όλα καλά!» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε, γελώντας, «βίον ανθόσπαρτον» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ευχές του κ. Μπέου δίχασαν τους συντελεστές της εκπομπής «Το Πρωινό», με τους μισούς να θεωρούν ότι «ήταν χλευαστικός ο τρόπος που μίλησε ο δήμαρχος Βόλου» και άλλοι να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία «κανονική δήλωση» και «ένα βήμα προς τον πολιτισμό».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA