Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μπαρ στην Αίγινα τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν μία παρέα τριών ατόμων διαπληκτίστηκε με άλλους θαμώνες και στη συνέχεια με υπαλλήλους της επιχείρησης οι οποίοι τους απομάκρυναν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο από τη συγκεκριμένη παρέα, ηλικίας 24 ετών, επέστρεψε λίγο αργότερα στο μπαρ του νησιού και αρχικά πυροβόλησε στον αέρα με μια καραμπίνα που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.
Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τους υπαλλήλους, αλλά και πάλι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ο 24χρονος συνελήφθη, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του πατέρα του για πλημμελή φύλαξη όπλου
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.