Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του 5 μηνών βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Η μαγνητική τομογραφία βγήκε καθαρή, σκορπίζοντας ανακούφιση στους γονείς του.
Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης, ανέφερε ότι το μωρό έχει ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο και παραμένει σε σταθερή κατάσταση, ενώ αναμένεται ταυτοποίηση του οροτύπου από το κέντρο αναφοράς στην Αθήνα.
Το βρέφος διακομίστηκε εσπευσμένα από το Νοσοκομείο Ζακύνθου στο Ρίο. Στη ΜΕΘ παρακολουθείται στενά από εξειδικευμένο προσωπικό.
- Κόκκινος συναγερμός και εξωπραγματικό τοπίο στον Έβρο: Έως και τα έξι μέτρα φτάνει το νερό στα Λάβαρα
- Γιάνης Βαρουφάκης: Παραπέμπεται σε δίκη μετά τις δηλώσεις για χρήση ναρκωτικών
- Πέθανε η Ιωάννα Παπαντωνίου - Η πρώτη γυναίκα σκηνογράφος στην Επίδαυρο
- Όποτε κι αν πας: Η πιο φθηνή ευρωπαϊκή πόλη για να φας και να πιεις με περίπου 25 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.