Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη επτά μαθητών μέσα σε σχολικό ίδρυμα στην Αλεξανδρούπολη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το thesstoday.gr, το βράδυ του Σαββάτου (16/3), οι ανήλικοι μπήκαν στο προαύλιο του σχολείου έχοντας στην κατοχή του τα ναρκωτικά.
Αστυνομικοί τους έκαναν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους συνολικά δέκα συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες πέταξαν όταν αντιλήφθηκαν τους ενστόλους.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι ανήλικοι συνελήφθησαν, ενώ ενημερώθηκε και ο διευθυντής του σχολείου και η αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι μαθητές οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών αλλά και κατά των γονιών τους για για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου.
Μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.
- Οι μουσικοί από τις Τρύπες απάντησαν στους Metallica: Το σχόλιο για το «Δεν χωράς πουθενά» στο ΟΑΚΑ
- Φρίκη στο Ηράκλειο: Παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
- Κάρλος Κάιζερ: Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.