Τραγική κατάληξη είχε ένας 36χρονος, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του δένοντας το βρόχο σε κάγκελα μπαλκονιού 1ου ορόφου όπου εντοπίστηκε από οικείο του πρόσωπο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη Βαρετάδα Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας.
Αστυνομικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας κλήθηκαν και έσπευσαν στο χωριό και πλέον ενεργούν την προανάκριση για το τραγικό συμβάν έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Αναμένεται να ενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες του agrinio news διέμενε με τη μητέρα του στο σπίτι και ο τραγικός του θάνατος προκαλεί μεγάλη οδύνη στη μικρή κοινωνία του χωριού του.
- Μερμελέχας: Ο πειρατής των Κυκλάδων που έκλεβε από τους Τούρκους και τα μοίραζε στους φτωχούς
- Ρασίντ Γεκινί: Η παράξενη ζωή και ο θάνατος του «πατέρα των γκολ»
- Μύθοι και αλήθειες για τον «Καπετάν 16» - Το μαζικότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα
- Όταν η Βουλή αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση και ένας μόνο βουλευτής της ΝΔ αψήφησε την κομματική γραμμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.