Μενού
opke.jpg
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στη Γλυφάδα το απόγευμα της Παρασκευής (12/04) με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός σπίτι του μετά από αυτοπυροβολισμό μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με το MEGA, περιπολία της ΟΠΚΕ στην περιοχή είδε έναν άνδρα να λογομαχεί με τη σύζυγό του. Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια και οι αστυνομικοί σταμάτησαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Ο άνδρας πρόλαβε να μπει σπίτι του μετά από καταδίωξη. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να μπουν σπίτι με προφορική εντολή εισαγγελέα αλλά ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε με όπλο γκλοκ που κατείχε παράνομα.

Ποινικός με παρελθόν ο αυτόχειρας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο άνδρας είχε εμπλακεί χθες (11/04) σε τροχαίο με εγκατάλειψη ενώ λόγω του παρελθόντος του έπρεπε να δίνει το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα, δύο φορές το μήνα.

Όπως ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ είδε τον άνδρα να χτυπά τη γυναίκα. Ο άνδρας μπήκε στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν.

Τότε ακούστηκε ο πυροβολισμός και οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα και τον είδαν αιμόφυρτο με μία σφαίρα στο κεφάλι.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA