Μενού
Αστυνομία
Περιπολικό της αστυνομίας σε επιχείρηση | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σε μαζικές προσαγωγές ανηλίκων, 25 στο σύνολο χωρίς να επιβεβαιώνεται πλήρως ο αριθμός τους, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (6/4) η ΕΛΑΣ στη Γλυφάδα, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για συμπλοκή.

Πιο συγκεκριμένα, οι ανήλικοι φέρεται να είχαν κλείσει ραντεβού για συμπλοκή και είχαν μεταβεί στη Γλυφάδα από διαφορετικές περιοχές των Νοτίων Προαστίων, προκαλώντας συναγερμό στην ΕΛΑΣ.

Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής έσπευσαν στο σημείο και, μόλις αντιλήφθηκαν τα κίνητρά τους, προχώρησαν στις προσαγωγές.

Οι 25 ανήλικοι, ο αριθμός των οποίων δεν επιβεβαιώνεται πλήρως, μεταφέρθηκαν στο κτίριο της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ κλήθηκαν και οι γονείς τους για κατάθεση.

Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανήλικους ηλικίας 14 έως 17 ετών. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το περιστατικό στη Γλυφάδα, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA