Ντραμς σε πανηγύρι στη Δεσφίνα Φωκίδας έπαιξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλευρό του Χρήστου Μενιδιάτη.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε το πρωινό της Τετάρτης για την ξεχωριστή του εμπειρία στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».
«Η εμπειρία ήταν αξέχαστη για πάρα πολλούς λόγους. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ό,τι κι αν λένε, το πανηγύρι το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα, εξ ου και γίνονται τόσα πολλά. Δεν υπάρχει χωριό που να μην κάνει το δικό του πανηγύρι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.
Μάλιστα, ο Ανδρέας Λοβέρδος συμπλήρωσε: «Ήταν πάρα πολλά νέα παιδιά, ωραίες παρέες, πάρα πολλές από τις οποίες είχαν έρθει για μένα και μου το έλεγαν. Δεν είναι κάτι που το κάνω επαγγελματικά αλλά μου έκανε την τιμή ο Χρήστος Μενιδιάτης να θέλει να παίξω μαζί του».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον Χρήστο Μενιδιάτη αλλά και τις άλλες δύο προτάσεις που του έγιναν.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.