Μενού
ethnikos kipos
Ο Εθνικός Κήπος. | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Πλήθος δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, αλλά και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας On Time, κάνουν λόγο για διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου, γιου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Ανώνυμη Εταιρεία που διαχειρίζεται τον Εθνικό Κήπο του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο διορισμός συζητούνταν εδώ και δύο μήνες και ο Ανδρέας Παπανδρέου junior, ανέλαβε καθήκοντα πριν από 15 ημέρες.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία του δήμου Αθηναίων έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της «είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου».

Ανδρέας Παπανδρέου: Η πορεία του

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι 42 ετών, εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Ζησιμίδου.

Μέχρι τον διορισμό του στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου, ζούσε και δούλευε στην Κρήτη.

Εκεί, άρχισε να ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Επιπλέον, καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα σε ενοικιαζόμενα κτήματα, ενώ, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.

Για κάποιο διάστημα εργάστηκε στην Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρη Δούκας, δέχεται «πυρά» στα social media για τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA