Η ΕΛΕΠΑΠ, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο ετήσιο Fundraising Event για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της, με τη συμμετοχή δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Δύο σπουδαίες φωνές με πλούσιο ρεπερτόριο και τεράστιες επιτυχίες, παρουσιάζουν ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα στο NOX, για καλό σκοπό, γεμάτο λαϊκές και ποπ πινελιές με αναδρομές στο ελληνικό τραγούδι και με κύριο κορμό τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια.
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των δράσεων της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία για 88 χρόνια βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους, προσφέροντας καινοτόμα προγράμματα αποκατάστασης.

- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την εμπρηστική επίθεση
- Η Τούνη ανεμίζει τα 500ευρα σε πισίνα στο Μπαλί και κάνει τον Λιάγκα να ξεσπά: «Ντρέπεται και η ντροπή»
- Πετράλωνα: «Άστεγοι» και οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας, υπέστη ζημιές μετά την κατάρρευση
- Δώρα Χρυσικού: «Εγώ δούλευα με καρκίνο και ο άλλος καθόταν στον καναπέ» - Τι είπε για τον πρώην της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.