Μενού
Χειρουργείο
Χειρουργείο σε νοσοκομείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ξεκινούν τα επόμενα 24ώρα τα απογευματινά χειρουργεία, με τον υπουργό Υγειας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, να ενημερώνει την εθνική αντιπροσωπεία ότι η υπουργική απόφαση βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τα απογευματινά χειρουργεία, γνωστοποίησε πως με τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στο ΦΕΚ, θα ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία τους.

«Πριν από λίγο εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση η ΚΥΑ των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών για τα απογευματινά χειρουργεία. Αυτό σημαίνει ότι στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα θα πάρει ΦΕΚ, που σημαίνει ότι αμέσως μετά ξεκινάνε στη χώρα» είπε ο υπουργός Υγείας.

Πρόσθεσε: «Είμαι πολύ περήφανος γι΄ αυτό που γίνεται επί θητείας μου.

Απογευματινά χειρουργεία: Τι είπε ο κ. Γεωργιάδης

«Πριν από λίγο εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση η ΚΥΑ των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών για τα απογευματινά χειρουργεία. Αυτό σημαίνει ότι στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα θα πάρει ΦΕΚ, που σημαίνει ότι αμέσως μετά ξεκινάνε τα απογευματινά χειρουργεία στη χώρα.

Είμαι πολύ περήφανος γι΄ αυτό που γίνεται επί θητείας μου.

Πρώτα τα νομοθέτησε στη Βουλή το 1992 ο Γιώργος Σούρλας, ήρθε μετά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα κατήργησε, ήρθε μετά η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη του ΠΑΣΟΚ τα ξανανομοθέτησε με Αλέκο Παπαδόπουλο, έγινε ανασχηματισμός ήρθε ο Στεφανής τα ξανακατήργησε.

Ήρθε μετά η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με υπουργούς Γεωργιάδη, Βορίδη τα ξανανομοθετήσαμε, ήρθε μετά ο Πολάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ τα ξανακατήργησαν και μετά τα ξανανομοθέτησε ο Θάνος Πλεύρης με τη Μίνα Γκάγκα και τώρα επιτέλους, από το 1992 που το συζητάμε θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA