Μενού
παλαιο-φάληρο-παραλία
Η παραλία στο Παλαιό Φάληρο | INTIME
  • Α-
  • Α+

Μέρες μετά τον θάνατο της 4χρονης που βρέθηκε νεκρή σε παραλία στην Έδεμ, στο Παλαιό Φάληρο, οι Αρχές να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της ταυτότητάς της, έχοντας φτάσει σε μία σημαντική ανακάλυψη.

Το κοριτσάκι όταν βρέθηκε φορούσε ένα μακρυμάνικο μαγιό, που αποτελεί ένδειξη ότι πιθανώς συνοδευόταν και κάποιοι το είχαν πάει για μπάνιο. Μάλιστα, πρόκειται για ένα μαγιό που φτιάχνεται στη Βραζιλία και δε διατίθεται ούτε μέσω διαδικτύου, ούτε εξάγεται.

Για τέταρτη μέρα, αναφέρει το MEGA, κανείς δεν έχει αναζητήσει την ανήλικη, ούτε έχει δηλωθεί εξαφάνιση στις Αρχές. Ωστόσο, η υπόθεση μάλλον οδεύει προς εξιχνίαση.

Παλαιό Φάληρο - Βρέθηκε βίντεο με το κοριτσάκι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού και της αστυνομίας, διαπιστώνεται πως το σενάριο το παιδάκι να έπεσε από κάποιο σκάφος ή βάρκα μάλλον αποκλείεται, καθώς ό,τι έγινε φαίνεται πως είχε εξελιχθεί γύρω από την παραλιακή ζώνη.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, φαίνεται να υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος,  κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρό το παιδί, που το δείχνει να συνοδεύεται από μία γυναίκα ενώ κοντά τους φαίνεται πως κινούνται ακόμα κάποια άτομα μικρής ηλικίας.

Στο υλικό φαίνεται το κοριτσάκι να είναι σε ένα καροτσάκι, χωρίς να μπορεί να διαπιστωθεί εάν είναι νεκρό ή όχι κατά τη μεταφορά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...