Συνελήφθη στη Σαλαμίνα 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη υπό την απειλή μαχαιριού. Τη νεαρή έσωσε λουόμενος ο οποίος έτυχε να είναι και φίλος της.
Σύμφωνα με τον ALPHA, η 20χρονη έκανε περίπατο σε ερημική τοποθεσία όταν την πλησίασε ο 35χρονος και την απείλησε ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει.
Η νεαρή έκανε βουτιά στη θάλασσα και ο 35χρονος την ακολούθησε. Την σκηνή είδε φίλος της 20χρονης που μπήκε στη θάλασσα και τον ακινητοποίησε.
Ο φίλος της 20χρονης ρώτησε τον 35χρονο τι έκανε με τον ίδιο να του απαντά πως μπέρδεψε το κορίτσι με μία άλλη γυναίκα και τα όσα είπε για βιασμό ήταν για... αστείο.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.