Μενού
ekav
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η 32χρονη στο Άργος, η οποία χτυπήθηκε από σίδερο ατμού από τον 34χρονο σύντροφό της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης από τον ίδιο, στο νοσηλευτικό ίδρυμα εξεταζόταν ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται, σύμφωνα με το Mega, για το τρίτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο απασχόλουσε τους γιατρούς του νοσοκομείου μετά τα όσα έγιναν στο Άργος με την καταγγελλόμενη κακοποίηση της 32χρονης.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο Τρίπολης υπήρξε περίπου την ίδια ώρα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο διαχειρίστηκε από τους γιατρούς.

Άργος: Το περιστατικό στο νοσοκομείο Τρίπολης

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το περιστατικό αφορούσε σε μία μητέρα και ένα παιδί, τα οποία είχαν πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Η γυναίκα είχε κατέβει από τη Θεσσαλονίκη στη Μεγαλόπολη, για να συναντήσει το συγκεκριμένο άνδρα. Εκείνος άρχισε να γίνεται βίαιος, να γίνεται βίαιος απέναντι στην ίδια και στο παιδί, ακολουθώντας τους μέχρι το ΚΤΕΛ.

Η γυναίκα και το παιδί κατάφεραν, ευτυχώς, να γλιτώσουν και πήγαν στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να καταγγέλλει τον άνδρα πως χειροδίκησε απέναντι στην ίδια και στο παιδί της.

Πρόκειται, όπως ειπώθηκε, για το τρίτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο ίδιο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA