Μενού
Αστυνομία
Επιχείρηση της αστυνομίας | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Θύματα άγρια ληστείας από αδίστακτους ληστές έπεσαν τρία ηλικιωμένα αδέλφια μέσα στο σπίτι τους στη Δώριζα Τρίπολης, στην ορεινή Αρκαδία, όταν τους έδεσαν και άρχισαν να τους βασανίζουν. 

Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν από ανασφάλιστη πόρτα στο ισόγειο της πολυκατοικίας, και με την απειλή όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τις δύο αδερφές, ηλικίας 67 και 74 ετών και στη συνέχεια τον 87χρρονο αδερφό τους.

Οι σκληροί κακοποιοί στην Αρκαδία έδεσαν τα αδέρφια με σκοινί, τα βασάνισαν και άρχισαν να ψάχνουν για μετρητά και χρυσαφικά. Τους πήραν, όπως έγινε γνωστό, μετρητά ύψους 19.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ.

Αρκαδία: Πώς συνδέονται οι ληστές με την απαγωγή Παναγόπουλου

Η 67χρονη κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση με αποτέλεσμα οι δράστες, 46 και 45 χρονών, να εντοπιστούν και να ακινητοποιηθούν στην ορεινή Αρκαδία, έχοντας πάνω τους τα κλοπιμαία.

Οι δύο ληστές είχαν μεταβεί στην Αρκαδία με αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει από την πλατεία Αττικής, στο οποίο είχαν αλλάξει τις πινακίδες. Ο 45χρονος είχε παραβιάσει τους όρους της οκταήμερης άδειας που είχε πάρει από τις φυλακές Χανίων για το διάστημα από 15 έως 22 Ιανουαρίου του 2024.

Στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σωρεία ληστειών, για συμμετοχή σε ομάδα μπράβων και στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA