Μενού
Λαγούμι στην Κόρινθο
Λαγούμι στην Κόρινθο | Korinthia24.gr
  • Α-
  • Α+

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την εξεύρεση των παιδιών και της συζύγου που διέμεναν με τον 45χρονο παλαιοχριστιανό στο λαγούμι τους στην Κορινθία, εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια τεστ DNA στα παιδιά, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν θα δώσει βιολογικό υλικό.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε σε δελτίο του Mega πως «Από πού και ως πού να δώσω βιολογικό υλικό; Υποχρεωτικό, ξεϋποχρεωτικό, εγώ είμαι εναντίων αυτών των βιομετρικών. Ούτε το εμβόλιο, ούτε το ηλεκτρονικό αποτύπωμα, δακτυλικό έδωσαΠοιο παιδί και αιμομιξία;. Τι λέτε τώρα; Εγώ τους είπα όταν βγω έξω θα κοιτάξω να την βρω, αφού μου έχουν πάρει τα τηλέφωνα και όλα και εγώ είμαι ταραγμένος με αυτήν την υπόθεση».

«Ελπίζω να μην πήγε σε καμιά Ικαρία, πρέπει να βγω να μιλήσω με τους συγγενείς. Πριν από 15 χρόνια έκανα παρέα με έναν άνθρωπο, ήμασταν...ακόμα δεν υπήρχε αυτό ως θέμα, καμία σχέση. 15 χρόνια και άνθρωπο να είχες σκοτώσει, στο συγχωρούνε», πρόσθεσε.

Είχε 6 παιδιά από 2 γάμους

Το 2001 και το 2002, ο 45χρονος απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο δύο παιδιά, τα οποία φιλοξενήθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού μετά από σύντομη παραμονή σε μοναστήρι, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, τα δύο παιδιά έμειναν στο «Χαμόγελο» μέχρι το 2014 και μετά πήγαν στο σπίτι της γιαγιάς τους. Σύμφωνα με την γιαγιά, η πρώτη σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» μετά τον χωρισμό τους έφτιαξε τη ζωή της και είναι μια χαρά. «Αυτός ο άνθρωπος ήταν μια άσχημη παρένθεση για όλους μας. Αρκετά παιδεύτηκε η εγγονή μου και η μητέρα της από αυτόν», δήλωσε. 

Ο 47χρονος με τη δεύτερη σύζυγο απέκτησε τέσσερα παιδιά που σήμερα είναι 6, 13, 15 και 22 ετών. Τα παιδιά μαζί με τον 47χρονο και τη σύζυγό του εντοπίστηκαν να ζουν στα λαγούμια της Κορινθίας

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA