Ένας μεθυσμένος οδηγός φορτηγού το βράδυ της Παρασκευής κινούνταν στην εθνική οδό που συνδέει την Άρτα με τα Ιωάννινα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κάνοντας μάλιστα επικίνδυνους ελιγμούς.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τον μεθυσμένο οδηγό εντόπισαν οι αστυνομικοί τυχαία και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Κατά την διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπίστωσαν ότι, όχι μόνο οδηγούσε επικίνδυνα υπό την επήρεια μέθης, άλλα και ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, μέθη και για στέρηση άδειας οδήγησης, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.