Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία όσον αφορά στον θάνατο του 40χρονου στον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας εντοπίστηκε με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα και αναμένεται να γίνει ιατροδικαστική που θα δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια.
Ο νεκρός βρέθηκε σήμερα (19/3) τα ξημερώματα στην περιοχή Κουτάλα.
Από εκείνη τη στιγμή, οι Αρχές έκαναν ανακρίσεις υπόπτων και τελικώς προχώρησαν στις προσαγωγές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί το κατηγορητήριο ή η ταυτότητα των προσαχθέντων.
Θολό παραμένει το τοπίο και στους ακριβείς τραυματισμούς του 40χρονου και ειδικά για ένα τραύμα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.