Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία όσον αφορά στον θάνατο του 40χρονου στον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας εντοπίστηκε με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα και αναμένεται να γίνει ιατροδικαστική που θα δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια.
Ο νεκρός βρέθηκε σήμερα (19/3) τα ξημερώματα στην περιοχή Κουτάλα.
Από εκείνη τη στιγμή, οι Αρχές έκαναν ανακρίσεις υπόπτων και τελικώς προχώρησαν στις προσαγωγές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί το κατηγορητήριο ή η ταυτότητα των προσαχθέντων.
Θολό παραμένει το τοπίο και στους ακριβείς τραυματισμούς του 40χρονου και ειδικά για ένα τραύμα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.