Ένας οδηγός που επιδιδόταν σε «παντιλίκια» στα λιμανάκια Αττικής χθες (28/1) τα ξημερώματα, είχε την ατυχία να περάσει δίπλα από μία Πόρσε, χωρίς να γνωρίζει ότι ανήκε στην αστυνομία.
Το πολυτελές όχημα του Σώματος, μία Πόρσε Cayenne, ήταν παρκαρισμένο σε περιπολία, τη στιγμή που πέρασε από μπροστά ο οδηγός έχοντας «ξεχειλώσει» το κοντέρ, προτού αρχίσει να πλαγιολισθαίνει.
Αμέσως οι σειρήνες και οι φάροι του περιπολικού supercar άρχισαν να βουίζουν, και ο παραβάτης δεν είχε άλλη επιλογή από το να φρενάρει επί τόπου και να παραδοθεί.
Ποιο είναι το σώμα με τις Πόρσε
Από τον ασυνείδητο οδηγό αφαιρέθηκε το δίπλωμα για ένα χρόνο ενώ το πρόστιμο που θα πληρώσει ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, οχήματα όπως η Πόρσε στα χέρια της ΕΛΑΣ προέρχονται είτε από δωρεές είτε ως κατασχεμένα τα οποία δεν έχουν αναζητηθεί ή μεταπωληθεί.
Στη συνέχεια, τους αφαιρούν τα διακριτικά και ενσωματώνουν φάρους στα οχήματα, έτσι ώστε να αιφνιδιάζουν υπό κάλυψη παραβάτες πάσης φύσεως.
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά του ΕΦΚΑ
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: Η στιγμή που «πάγωσε το αίμα» του ελληνικού μπάσκετ
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.