Μενού
Η κα Θαλασσέλλη
Η κα Θαλασσέλλη | Glomex
  • Α-
  • Α+

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί μία αγρότισσα και μητέρα από τη Λέσβο, η οποία μαζί με την απαιτητική ζωή του παραγωγού, πρέπει να τα φέρνει «πέρα» και σε ένα νοικοκυριό με 7 παιδιά.

Αυτή είναι η 40χρονη Ειρήνη Θαλασσέλλη, που αφού κάθε μέρα οργώσει με το τρακτέρ, ποτίσει και ρίξει λίπασμα, γυρνά σε ένα σπίτι με 7 παιδιά, 3 κορίτσια και 4 αγόρια, καλούμενη να ανταποκριθεί και στα καθήκοντα της μητέρας, όπως μεταφέρει η εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ.

«Είμαι σε όλα και στα παιδιά μου και στο σπίτι, την ώρα που λείπουν τα παιδιά είμαι στα χωράφια και όταν είναι, είμαι εκεί για να τα φροντίσω. Βάζω στόχους και τα καταφέρνω. Είναι δύσκολο αλλά παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγο μου που βοηθάει. Ο άνδρας μου είναι δίπλα μου και με βοηθάει σε ό,τι κάνω», είπε στην εκπομπή.

Εδώ και 11 χρόνια η κα Θαλασσέλλη και ο σύζυγός της ζουν από την αγροτική παραγωγή, και συνεχίζουν να το παλεύουν για να έχουν και τα 7 παιδιά τους τις ευκαιρίες που χρειάζονται μεγαλώνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA